MINIMUM SANITARNE HACCP 

***
Zaufaj sprawdzonej i dostępnej na rynku od lat jednostce szkoleniowej. W Internecie jest coraz więcej pseudo firm, które tak szybko jak powstają, tak szybko są zamykane z uwagi na oszustwa, brak odpowiednich kwalifikacji czy pozwoleń. Dodatkowo, nawet jeśli w danym czasie powstała legalnie, to w razie zagubienia dokumentu o ukończeniu kursu, nie można już uzyskać np. duplikatu, ponieważ dana firma już nieistnieje. Znamy ten problem od kursantów, którzy później trafiają do nas.

***

Internetowy Kurs Minimum Sanitarne, Dobra Praktyka Higieniczna/Produkcyjna, HACCP

Przeprowadzamy szkolenia w dziedzinie higieny żywności dla osób pracujących z żywnością oraz dla osób kierujących pracownikami oraz dla WSZYSTKICH osób mających kontakt z żywnością (dawniej Minimum Sanitarne). 
Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy w szczególności z zakresu
- higieny żywności odpowiednio do charakteru pracy;
- stosowania zasad HACCP;

- stosowania zasad GHP i GMP (dobra praktyka higieniczna/produkcyjna)

Zaświadczenia wydajemy również w językach obcych: niemiecki, angielski. Wysyłka także za granicę. 


Cena: 119 zł

Certyfikat w j. angielskim/niemieckim + wysyłka za granicę - 149 zł


 

Instytut MED-ANEST

ul. Rynek 7; 64-800 Chodzież
Kontakt w godzinach: Pn-Pt 9-17
 Tel. 67 348 25 43          biuro@med-anest.pl